Je zit in een periode dat je niet zo lekker in je vel zit. Privé of zakelijk loopt het niet zoals je graag zou willen en je kunt het gevoel hebben dat je er niet meer uitkomt. 

’s Avonds als je in je bed ligt, blijven je gedachten maar door je hoofd gaan. Hierdoor val je laat in slaap en kun je de volgende ochtend maar moeilijk je bed uit komen. Gedurende de dag houd je jezelf op de been met koffie of met (zoet)eten. Als je dan thuis komt is het eerste waar je aan denkt, “heerlijk op de bank  ploffen en even helemaal niets”. Meestal komt er gedurende de avond nog wel een korte opleving met als gevolg dat je later naar bed gaat en de cirkel weer opnieuw begint. Energie bijtanken in het weekend gaat moeizaam en vaak met weinig effect. 

Afhankelijk van de persoon en hoe lang de situatie duurt kunnen de volgende klachten ontstaan:

– terugtrekken van sociale contacten( je zit liever thuis, want je bent al zo moe)
– slaapproblemen en daardoor moe wakker worden
– vergeetachtigheid
– concentratie/ focusproblemen
– meer fouten maken waardoor onzekerheid toeneemt
– lusteloosheid
– cynisme
– hoofdpijn
– toenemende spierspanning (denk aan nek en schouders)
– nog harder werken
– last krijgen van vage (darm)klachten/PDS
– hoofdpijn

YEP!LifeCoaching kan jou helpen weer terug te komen in je kracht. Dit gebeurt met verschillende methodes en technieken die afgestemd zijn op wat jij nodig hebt. Jij bent immers uniek.

Ben je benieuwd wat YEP!LifeCoaching voor jou kan betekenen? Bel 0612447146 vrijblijvend voor een eerste kennismaking of mail naar info@yeplifecoaching.nl.