Loop je jezelf al veel te lang voorbij?

Het wordt tijd om goed voor jezelf te zorgen! Download mijn vitaliteitschecklist en zet de eerste stap naar een gezondere leefstijl op een laagdrempelige manier.

Ja, dat wil ik!

Download gratis 27 vitaliteitstips!

De maatschappij vraagt ontzettend veel van je tegenwoordig. Iedereen heeft wel eens stress, spanning of een vol hoofd, maar wat als het echt teveel wordt? Tijd om je leven weer in eigen hand te nemen! 

N

Inspiratie

Inspiratie op het gebied van zelfliefde, beweging, mindset, eten & drinken, rust en je energielevel.

N

Stresslevel verminderen

Stapje voor stapje je stresslevel verminderen door nieuwe, voedende patronen.

N

Lief voor jezelf zijn

Iedere tip daagt je uit om een moment voor jezelf te pakken en lief voor jezelf te zijn

Over mij

Over mij

Als Vitaliteit,- & Leefstijlcoach zet ik mij op vele manieren in om mensen met stress- en spanningsklachten te helpen weer rust en energie te vinden.

Vanuit mijn eigen burn-outs en stressvolle periodes heb ik ervaren hoe het is om zo moe en opgebrand te zijn dat ik niets meer kon. Onderaan de trap staan en geen energie hebben om naar boven te lopen. Of keuzes maken en beslissingen nemen: hoeveel verschillende soorten rijst zijn er wel niet in de supermarkt?! Er waren dagen dat ik alleen maar kon huilen en geen uitzicht zag. Een lange en moeizame weg van jaren naar herstel volgde. Achteraf was dit het zaadje wat werd geplant voor mijn praktijk.

En zoals iedereen wel eens een steun in de rug nodig heeft, kwam er op het moment dat ik het nodig had, ook iemand op mijn pad die mij verder hielp.  Ik volgde mijn hart en ik ben allerlei opleidingen gaan volgen.

Door mijn beste vitaliteitstips met je te delen, wil ik je motiveren om de eerste stappen te zetten richting een leven waarbij je jezelf in het middelpunt zet, voor meer rust en plezier. 

Yolanda Janssen
Rustbrenger & Oplossingskundige

Hoe anderen mijn tips ervaren hebben

Lieve Yolanda, Ik heb mijn sessies als zeer fijn ervaren. Ik ben je dankbaar voor je coaching en blij dat ik met jouw hulp inzichten heb gekregen die mij in de rest van mijn leven zullen helpen. Waardevol!
Lieve groet, Céleste

Celeste, 43 jaar

Executive Assistant

Je luistert en laat mij mijn gedachten ordenen en laat me zien dat er vele manieren zijn om met dingen om te gaan en dat er geen fout of goed is maar dat je dingen wel makkelijker of beter voor jezelf kunt maken.

Diana, 47 jaar

Functie