Minder stress, meer energie

ervaar een andere mindset, ontspanning en meer grip op je leven
9

Is het dan nooit genoeg?

Het lijkt wel alsof ik nooit meer aan mezelf toe kom. Op het werk moet het altijd meer, beter, efficienter. Alsof het nooit genoeg is. Na het werk wacht er ook nog een huishouden en mijn gezin. Wanneer mag ik ontspannen? 

9

Mijn hoofd maakt me gek!

Ik wil slapen, maar ja, dan wordt het weer druk in mijn hoofd en vliegt het me aan. Ik slaap onrustig, voel me niet uitgerust en het wordt steeds erger. 

9

Ik durf eigenlijk geen hulp te vragen

Ik sta altijd klaar om een ander te helpen maar wie helpt mij? Alhoewel… durf ik dat wel? Wat als ‘ze’ denken dat ik mijn werk niet aankan? Zo’n stempel kom je niet zo snel meer vanaf. Straks kost het me mijn baan…

Ervaar rust en kracht in jezelf!

In het oog van de orkaan is er rust. Voor welke uitdagingen het leven je ook stelt, je weet altijd weer tot rust te komen, op te laden en een eerstvolgende stap te bepalen. Je hebt meer controle over je gedachten. Je weet immers: het gaat niet om wat je overkomt, het gaat om hoe jij er mee omgaat. Je hebt daardoor grip op jouw stress en jouw leven en niet andersom.

Je herkent de signalen wanneer je juist moet vertragen en ontspannen in plaats van nog een schepje er bovenop. En als je dan vertraagt heb je geleerd welke manieren daarvoor goed bij jou passen. Je bent je bewust dat je niet alles alleen kán doen en durft hulp te vragen en te delegeren. Je weet wat je waard bent en hebt het vertrouwen in jezelf om daarvoor te gaan staan!

Word fysiek fit en mentaal sterk bij
YEP! LifeCoaching

Ik ben je voor gegaan…

Als werkende alleenstaande moeder heb ik zowel bewust als onbewust de druk gekend van alles goed willen doen. Alle ballen maar in de lucht houden, tot ik er bij neerviel.

Van ondernemer naar werknemer en weer terug. Van te weinig uitdaging in mijn werk (bore-out) naar teveel hooi op mijn vork (burn-out). Mijn dochter naar volwassenheid begeleid. Steeds weer zoekend naar balans tussen mijn rollen en ambities in mijn leven. Met altijd zo’n kritisch stemmetje ergens in mijn achterhoofd. 

Herkenbaar?

Uitgerust met mijn levenservaring, mijn opleidingen (o.a. coach practitioner, mastercoach en leefstijlbegeleiding) en al mijn aanvullende kennis en ervaring op gebied van rust, ontspanning, anders denken en vitaliteit, loop ik graag een stukje met je mee. Samen gaan we op zoek naar wat jou helpt nieuwe stappen te zetten.

Ervaar hoe je vanuit rust en ontspanning weer grip krijgt op je leven

Rust en ontspanning

Je weet wat jou ontspanning geeft en kunt weer opladen. Je bent onrust de baas.
Je slaap verbetert en je voelt je weer fit en vitaal.

Verandering van mindset

Jij bent niet je gedachten, jij kunt je gedachten sturen en bent overtuigd van een positief resultaat.

Grip op je leven

Je hebt geleerd wat goed voor jou is en zorgt eerst voor jezelf om vervolgens weer te genieten van het zorgen voor een ander

Ervaringen van mijn klanten

Ik voel me aardser en actiever, ben minder moe en bewuster van de keuzes die ik maak. Dat ik tijdens deze periode gewicht ben kwijtgeraakt is een prettige bijkomstigheid.
Onze gesprekken heb ik omarmd vanwege je volledige interesse in mij en dat is je grote kracht. Jouw belangstelling in de persoon zelf. Als een warme deken voelt dat en ik zal die aandacht missen.

Marie José

Yolanda heeft het vermogen om goed te luisteren, de juiste vragen te stellen en door te dringen tot de kern van het probleem. Soms confronterend maar altijd vanuit een positieve gedachtegang.

Anita, 63 jaar

Stap voor stap naar jouw droomleven

Alles in jou zegt nu: coaching? Daar heb ik geen tijd voor. Tegelijkertijd moet er iets veranderen want zo kan het niet langer! Dit gaat ten koste van jouw gezondheid en je (werk)geluk. Ik help je tot rust komen, inzicht te krijgen en je kracht terug te vinden. In jouw tempo, met aandacht voor wat jij nodig hebt om jouw droomleven te leven.

 

Heb jij genoeg van een leven vol onrust, gepieker en stress?

Ik help je tot rust te komen en weer energie te krijgen 

Veelgestelde vragen

Met welke klachten kan ik bij jou terecht?

Je zit al langere tijd niet lekker in je vel en je wilt dat dit stopt, dat je weer controle krijgt over jouw leven en jouw gedachten. Het komt heel vaak voor dat je niet precies kunt benoemen wat er concreet aan de hand is. Dat is niet erg! We gaan samen op onderzoek uit naar wat jij nodig hebt.

Twijfel je of ik je kan helpen? Neem contact met mij op via telefoon, whatsapp of e-mail, of boek een gratis vitaliteitsgesprek via Facebook

Waarom een traject van 3 maanden

Je hebt er jaren over gedaan om te worden wie je nu bent. Er is verandering nodig om je weer ontspannen, fit en vitaal te voelen. Echte verandering kost tijd en moeite, want zeg nou zelf: als het makkelijk was, dan had je het al gedaan, nietwaar?

Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat je gemiddeld 9 weken nodig hebt om nieuwe gewoontes aan te leren. Om verzekerd te zijn van jouw succes begeleid ik je 3 maanden.

Kan ik ook losse sessies boeken?

Nee, ik boek geen losse sessies. Ik boek graag blijvende verandering voor jou! En dat kost tijd, vraagt geduld, inzet en toewijding. Zie het als de transformatie van een rups naar een vlinder. De vlinder wordt nooit meer een rups. Ik wil jou helpen te groeien naar een betere versie van jezelf.

 

Wat is jouw manier van werken?

In de periode dat wij gaan samenwerken sta ik je zowel live als telefonisch en online bij om het resultaat te boeken dat jij wilt behalen. Mijn aanpak is maatwerk. Daarbij stem ik af op wat jij nodig hebt en kan variëren van wandelen, ervaringsleren door praktische opdrachten en oefeningen, ontspanningsoefeningen tot de meer traditionele gesprekken. Ik werk dus zowel lichaamsgericht als cognitief.

Gaat leefstijlbegeleiding over afvallen?

Mijn visie is dat een gezonde leefstijl veel meer is dan de juiste kledingmaat hebben. Een gezonde leefstijl betekent dat jij je fysiek fit en mentaal sterk voelt. Dat gaat over meer dan alleen voeding en afvallen. Als onderdeel van mijn begeleiding geef ik je inzicht in alle aspecten van een gezonde leefstijl en hoe die met elkaar samenhangen. Gezond eten betekent niet automatisch een gezonde leefstijl. 

Herontdek hoe je ontspannen kunt leven

Neem de tijd om tot rust te komen. Ik leer je hoe!