Yolanda Janssen

Welkom bij YEP! LifeCoaching! 

 

Sinds mijn tienerjaren heb ik al een luisterend oor en oog gehad voor mensen die het even lastig hadden. Of het nou vriendinnen waren, klasgenoten of collega’s. Als iemand stress had of met een probleem zat, eigenlijk was ik daar altijd om te luisteren en om te helpen. Zo loopt zonder dat ik het besefte- het (weer) op weg helpen van mensen al jarenlang als een rode draad door mijn leven.

Na jaren in de pharmacie te hebben gewerkt was het moment aangebroken om een andere weg in te slaan. Na zowel een bore-out als een burnout werd ik me ervan bewust dat ik veel meer energie krijg als ik mensen kan helpen om ze (weer) in hun kracht te zetten en ze te zien groeien en (op)bloeien.

Ervaring en kennis opdoen en delen, uitgedaagd worden, creativiteit, spiritualiteit en leven zowel in als met de natuur, zijn belangrijke waarden voor mij, zowel professioneel als privé.

Wil jij jouw leefstijl veranderen of onderzoeken wie je ècht bent. Of kun je wel een steuntje gebruiken om verder te groeien? Dan nodig ik je graag uit om contact met mij op te nemen om te ontdekken of wij wat voor elkaar kunnen betekenen.

Graag tot ziens!

Contact

Boek een 1 op 1 sessie, waar ik je speciale tools kan geven