Laten we kennismaken

Over mij

 

 Mijn naam is Yolanda Janssen (’69), geboren en getogen Leidse. Alweer een aantal jaar woon ik in Nieuw Vennep, samen met mijn tienerdochter, een LAT relatie en Dropje de kat. Ooit wil ik nog een leuke hond (Cocker of Springerspaniel) tegen het lijf lopen om heerlijk te wandelen en van de natuur te genieten.

 Als vitaliteits-/leefstijlcoach begeleid ik vrouwen naar meer energie, ontspanning en een gezondere leefstijl. Dat ik deze weg ben ingeslagen is niet zonder reden.

Als dochter uit een ondernemersgezin ben ik al vroeg een eigen horecaonderneming begonnen. Dat betekende hard werken, veel uren maken en geld verdienen maar ook al op jonge leeftijd veel verantwoordelijkheid dragen. Ontspannen en genieten van vrije tijd was er te weinig bij..

Door stressvolle periodes op professioneel en persoonlijk vlak kreeg ik in 2011 mijn eerste burn-out. Wat voelde ik mij moe. Ik was kapot, uitgeblust. Hoe had ik het toch zover laten komen? Ik had nergens zin in, kon niets onthouden. Ik had het gevoel gefaald te hebben en dat maakte me onzeker. Er waren dagen bij dat ik dacht dat het nooit meer goed ging komen. Ik was mezelf helemaal kwijt. Mijn reserves waren volledig opgebrand.

 Ik besefte dat als ik bleef doen wat ik altijd deed, ik weer zou krijgen wat ik kreeg en besloot hulp te zoeken. Een zoektocht en een lange en moeizame weg naar herstel volgde. Juist in díe periode is er een zaadje geplant met een passie waardoor ik doe wat ik nu doe. Jou helpen jezelf weer terug te vinden, stapje voor stapje, in jouw tempo. Als geen ander weet ik hoe belangrijk dát is. 

 Diep in mij school altijd al de kunst om rust te brengen. Dat hoor(de) ik ook van anderen terug. Ik hou ervan te luisteren naar wat er bij jou leeft en wat jou beweegt. Pas na jaren levenservaring, opleidingen en opdrachten zie ik in dat dit is wat mij bijzonder maakt.

 Andere eigenschappen van mij zijn nieuwsgierigheid, oprechtheid, nuchter en spiritueel. Ook ben ik creatief, positief ingesteld, gevoelig én kan ik goed omdenken.

Als ik niet aan het werk ben vind ik het leuk om films te kijken en te lezen over zingeving, vitaliteit en persoonlijke groei . Maar ik loop ook warm voor Engelse detectives en (Scandinavische) thrillers. Ik houd van muziek (George Michael is mijn held) en lekker eten & drinken. Verder ben ik groot fan van wandelen aan het strand en in de bossen, alleen of in gezelschap. De natuur is mijn oplaadplek. Yoga en Pilates is iets wat ik ook graag doe.

 Naast mijn werk als (vitaliteits-) coach werk ik als marketing assistent bij een farmaceutisch bedrijf. Hier denk en help ik mee om processen te optimaliseren en werknemers gezond en vitaal te houden.

Wil jij je ook weer krachtig, vol energie en zelfverzekerd voelen? Ben je toe aan een positieve verandering? Neem dan contact met mij op voor een oriëntatiegesprek. Je kunt je gegevens achterlaten via het contactformulier.

Warme groet.

Yolanda

 

 

Loop met met mee
Volg mij op Social Media:

Coach Practioner

Europees Instituut 

 

Master Coach

Europees Instituut

Leefstijlcoach

Leefstijlcoaching Nederland

Hoe klanten mij ervaren

Ik vind de manier waarop je dingen benadert en naar kijkt erg prettig. Dat helpt mij om bewust te worden wat er van binnen bij mij afspeelt en dat ook te zeggen.

 

Regina

Dit was zo’n fijn gesprek. Ik ben verbaasd over mezelf hoe open ik mij heb kunnen stellen. Dat doe ik niet vaak. Ik heb twee nachten wakker gelegen omdat ik erg tegen het gesprek opzag. Toen ik binnenkwam voelde ik mij ook erg ongemakkelijk. Dat we even starten over de tuin ipv gelijk over mij te beginnen heeft wel geholpen om mij wat meer te ontspannen. Maar ik vond het echt heel spannend Jij hebt een natuurlijke manier van doen waardoor ik mij bij jou op mij gemak voel. De oefening die wij hebben gedaan gaf mij wel het inzicht dat ik eerder mijn grenzen kan en mag aangeven

Manuela, 46 jaar

Commercial Assistant

Wil jij samen met mij werken aan een oplossing voor jou?