YEP! LifeCoaching


biedt en combineert verschillende diensten
die ervoor zorgen dat jij leert wat goed is
voor jouw geest en lichaam.

 

Zowel voor particulieren als bedrijven

Vitaliteitsbegeleiding

Aanpassing van je leefstijl heeft als bijwerking een vitaler gevoel, meer energie en een bij jou passend gewicht.
Heb je last van overgewicht en heb je voor je gevoel alles al geprobeerd om af te vallen? Voel je je vaak moe , neerslachtig of wil je gezonder gaan leven maar weet je niet hoe je dit moet aanpakken? In 12 sessies help ik jou met kleine stapjes je leefstijl aan te passen en patronen te doorbreken voor een blijvende verandering. Dit is geen investering voor even maar voor de rest van je leven.

Kies voor het pakket VUUR

Stresscoaching

Scenario 1

“Nog even een uurtje langer doorwerken, dan ben ik morgen weer helemaal bij”. ’s Avonds kom je moeilijk in slaap; er gaan gedachtes door je hoofd; heb ik het wel goed en ben ik niets vergeten?”. De laatste keer dat je uitgerust wakker werd is al best een tijd geleden. “Nou ja, een paar extra koppen koffie houden je wel weer op de been en het is bijna weekend dus dan kan ik weer bijkomen. Ik zeg die verjaardag of dat etentje wel af dan heb ik ook weer wat meer tijd?”

Hoofdzaken en bijzaken, je ziet en weet het verschil niet meer. Je weet ook niet meer of je de klant nu wel of niet hebt teruggebeld. Je kunt het je gewoon stomweg niet meer herinneren. Er gaat van alles door je hoofd:

“De klant nog een keer bellen is wel heel gek, straks zegt hij dat ik mijn werk niet goed doe”. “Maar wat als ik hem nou niet gebeld heb? “Kan ik dan toch maar niet beter bellen?” “Oh ik weet het gewoon niet meer”. “Mijn hoofd doet ook zo’n zeer en mijn darmen spelen ook alweer op”. “Pfff ik ben zo moe, ik kan wel huilen” “Ik ben eigenlijk aan vakantie toe maar er is niemand die mijn werk over kan nemen.”. “Ik die alles altijd goed onder controle had, verliest nu de controle. Ik weet het gewoon allemaal niet meer”. “Ik schaam me dood”.

Hierboven is een situatie geschetst die misschien niet altijd letterlijk zo voorkomt maar waar wel veel herkenbaarheid in zit voor mensen die stress hebben.

Scenario 2

“Ik heb de diagnose burn-out gekregen en nu moet ik weer aan het werk maar ik vind het heel eng en spannend”. Wat zullen mijn collega’s wel niet vinden van mij en wat als ze aan mij vragen hoe het met mij gaat?” Als ik alleen al aan het bedrijf denk ga ik hyperventileren, wat moet ik nou doen? ”

Als ervarings- en kennisdeskundige kan ik jou begeleiden tijdens deze processen.

Afhankelijk van waar jij staat in jouw proces en jouw behoeftes sta ik jou bij om je te helpen weer terug te komen in je kracht.

Er zijn verschillende pakketten die jou in- en -tijdens je proces ondersteunen. Tijdens een intake gesprek kunnen we bespreken wat passend is voor jouw situatie.

Coaching

Over het algemeen ben je prima tevreden over je leven. Alleen zit je op dit moment privé of zakelijk in een lastige periode. Je weet wel wat je niét (meer) wilt in plaats van je wél wilt.

Je kan soms letterlijk het gevoel hebben vast te zitten en daar heb je last van.

Met mijn frisse blik en objectieve kijk op jouw situatie kan ik je helpen om samen te kijken naar een oplossing die bij jou past.

Lichaamsgericht

Je lichaam geeft feedback over hoe het echt met je gaat. Daar waar het hoofd met gedachtes en woorden je nog wel eens voor kan liegen, doet het lichaam dat niet. Hoe zit jij in je vel of beter gezegd lichaam? Met ondersteunende mindfulness- en lichaamsgerichte (RAAK) oefeningen help ik jou meer in contact te komen met je gevoel en je lichaam met als resultaat meer balans tussen denken en voelen. Immers, hoofd hart en buik (lichaam) kunnen niet van elkaar gescheiden worden.

Deze oefeningen kunnen deel uitmaken van ieder pakket/programma.

Contact

Boek een 1 op 1 sessie, waar ik je speciale tools kan geven