Algemene voorwaarden:

Afspraak maken

Gesprekken alleen volgens afspraak. Dit kan zowel telefonisch als per email. Wanneer je een afspraak maakt, stem je in met de algemene voorwaarden zoals op deze pagina staan vermeld.

Aankomsttijd

Heb je een afspraak/behandeling dan vraag ik je om op tijd aanwezig te zijn. Te laat komen gaat ten koste van de totale behandeltijd. Mobiele telefoons worden bij voorkeur uitgeschakeld tijdens de behandeling.

Annulering

Alle afspraken kunnen kosteloos tot 24 uur van tevoren per e-mail of telefonisch worden afgezegd. Bij het afzeggen binnen 24 uur worden de kosten van de behandeling in rekening gebracht.

Workshops kunnen tot 7 dagen vooraf kosteloos geannuleerd worden. Bij ziekte zal een tegoed gegeven worden met een waarde van de helft van het betaalde bedrag.

Betaling

Betaling zal plaatsvinden na ontvangst van factuur. Factuur dient binnen 7 dagen te worden betaald.

Cadeaubonnen

Cadeaubonnen zijn te gebruiken tot 1 jaar na afgifte en niet in te wisselen voor contant geld.

Persoonlijke gegevens / Privacy

Voor aanvang van een eerste behandeling worden er een aantal vragen via een vragenformulier (anamnese) gesteld met betrekking tot je medisch verleden. Je bent zelf verantwoordelijk voor het verstrekken van de juiste gegevens. Je persoonlijke- en medische gegevens worden nooit zonder uw schriftelijke toestemming verstrekt aan derden.

In het kader van de nieuwe wet op de privacy kunnen wij het volgende melden:

  • medische en behandelgegevens  (statussen) worden digitaal en niet digitaal opgeslagen
  • statussen worden in een afgesloten kast bewaard
  • gegevens verzameld tijdens events t.b.v. verlotingen van gratis sessies worden alleen gebruikt voor het betreffende doel
  • Uitschrijven van de nieuwsbrief kan middels de link onderaan de nieuwsbrief.

Contra-indicaties

YEPLifeCoaching is een praktijk voor lifecoaching en leefstijlbegeleiding. Hierdoor kunnen klachten die een specialistische aanpak vereisen niet worden “opgelost” door middel van coaching. Wel kan coaching als ondersteuning dienen naast therapie. Afstemming met de therapeut kan dan wenselijk zijn. 

 ​Tot slot

Uiteraard blijven medische en / of persoonlijke problemen binnen de deuren van de praktijk